self cooking – συνέχεια


«Οι ελληνικές γεύσεις είναι μοναδικές.
Πιστεύω πως αν δεν παρακολουθούσα τα μαθήματα,
δεν θα ήμουν σε θέση να μαγειρέψω φασολάδα στο σπίτι»,
λέει στα «ΝΕΑ» η φοιτήτρια Σύνθια Λούνα από το Μεξικό.
Στη φωτό με τον δάσκαλό της Νίκο Κατσαριώτη.

Ακόμα και εγώ η τεμπέλα, μια φασολάδα τηνε ξέρω!
Τι σκατά μεξικάνα εισαι που δεν ξέρεις το εθνικό σου φαγητό;
«φασολάδα στο σπίτι» Δηλαδή έξω απ’ το σπίτι θα την μαγείρευες;
-Μετά θα φταίει ο Χοσέ?
Advertisements

Σχολιάστε

Filed under κακίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s